Ilmoita pentueesi omistajat yhdistyksen jäseneksi

Kasvattaja,

Liittääksesi pentujesi ostajat yhdistyksen jäseniksi, täytä kustakin ostajasta oma jäsenhakemuskaavake ja muista lisätä lopussa kysytty rasti ruutuun: kasvattaja liittää pentueen ostajan jäseneksi.

Jäsenhakemuksen voit täyttää täällä.

Täytäthän kaikki tiedot uusista omistajista, jotta he saavat DAL-lehden heti jäsenyyden alusta alkaen ja voimme luoda heille heti tunnukset jäsensivuille.

Lokakuun viimeisen päivän jälkeen jäseneksi liittyneet ovat automaattisesti jäseniä seuraavan vuoden alusta lähtien.

Yhdistyksen jäsenkasvattaja voi liittää pentueensa uudet omistajat yhdistyksen jäseniksi hintaan 15 €/vuosi / jäsen. Jäseneksi voi liittää vain yhden henkilöjäsenen per yksi 15 €:n kasvattajan jäsenmaksu.

Maksuohje:
Saaja: Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry
Tilinro: FI29 8000 1700 8214 25
Viesti: Kennelnimi, pentue ja jäseneksi liitettävien pennunostajien kappalemäärä (esim. kennel dalmis, A-pentue, 101 kpl)

Kuitti tulee lähettää heti pentueen ostajien liittämisen jälkeen jäsensihteerille: jasensihteeri.findal@gmail.com

Lisätietoja jäsensihteeriltä: jasensihteeri.findal@gmail.com

Huom! Emme postita kuluvan vuoden jo ilmestyneitä lehtiä kesken vuoden liittyneille jäsenille. Vuosien 2016-2018 ilmestyneet lehdet ovat luettavissa jäsensivuilla sähköisesti.

Vanhoja lehtiä voi halutessaan tiedustella jäsensihteeriltä. Kasvattaja voi tilata vanhoja lehtiä myös ABC-dal-oppaan mukana postitse tai toimituksesta voidaan sopia muutoin. Lehtien postitse lähettämistä perimme niistä koituvan postimaksun. Lehtiä on vielä saatavilla vuodesta 2022 ja joitakin vanhempia lehtiä. Kaikkia numeroita ei ole enää saatavilla ja kun numeron painos loppuu, niitä ei tilata lisää.