Yhdistys

Dalmatiankoirat Dalmatinerna ry. perustettiin 1971. Yhdistyksen päämääränä on edistää kaikenlaista harrastamista dalmatiankoirien piirissä, tiedottaa rotuun ja harrastamiseen liittyvistä asioista jäsenilleen ja parantaa rodun tasoa.

Yhdistys julkaisee DAL-nimistä jäsenlehteä 4 kertaa vuodessa, sekä ABC-DAL kirjasta (uusille pennunomistajille tarkoitettu opas).

Yhdistyksen erikoisnäyttely järjestetään kerran vuodessa, paikkakunta vaihtelee vuosittain. Lisäksi järjestetään 2 epävirallista pentunäyttelyä vuodessa sekä yksi epävirallinen Open Show, jossa lemmikkiluokkaan on osallistumisoikeus myös monilla niillä dalmatiankoirilla, jotka eivät voi osallistua virallisiin näyttelyihin, esim. blaffat, sinisilmäiset tai kastroidut urokset. Lisäksi yhdistyksen aktiiviset toimijat järjestävät esim. Match showta eri paikkakunnilla.

Yhdistys pyrkii järjestämään monimuotoista toimintaa mm. agilityn, näyttelytoiminnan ja pk-harrastuksen merkeissä. Myös kesäleiri pyritään järjestämään vuosittain.

Yhdistyksen jalostustyöryhmä antaa jäsenilleen jalostusneuvontaa ja pyrkii lisäämään jalostusta koskevaa tietoutta jäsenistön keskuudessa. Pentuvälitys välittää pentuja jäsenten kasvattamista pentueista.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä netissä tai tilaamalla jäsenmaksukaavakkeen jäsensihteeriltä ja maksamalla jäsenmaksun.

 
 

PDF-tiedostoFINDAL-tietosuojaseloste2021.pdf (140 kB)
GDPR TIETOSUOJASELOSTE 2021 (päivitetty 21.2.2021)