Etsimässä tai tarjoamassa uutta kotia dalmatiankoiralle ?

Tällä sivulla julkaistaan ilmoituksia aikuisista uutta kotia etsivistä dalmatiankoirista ja yhdistyksen jäsenkasvattajien sijoituskoteja hakevista pennuista.

Uutta kotia hakevat aikuiset:
Kun koirasta luopuminen tulee ajankohtaiseksi, on ensimmäisenä syytä kääntyä koiran kasvattajan puoleen. Kahdestakin syystä; ensinnäkin kasvattajat haluavat tietää, että miten koira voi, ja onko heillä mahdollisuus antaa neuvoja tilanteen ratkaisemiseksi. Toiseksi, heillä saattaa olla tiedossa sille uusi koti. Aina ei kuitenkaan tällainen ole mahdollista ja sen vuoksi on Dalmatiankoirat ry avannut sivuillensa tämän sivun.

Palvelu on suunniteltu niille, jotka joutuvat luopumaan aikuisesta rekisteröidystä dalmatiankoirastaan sekä niille, jotka ovat valmiit tarjoamaan uuden kodin aikuiselle dalmatiankoiralle. Tällä sivulla aikuisiksi koiriksi luokitellaan yli 6 kk ikäiset koirat. Sitä nuoremmat harvemmin etsivät uutta kotia ja jos näin käy, on pentu yleensä palautettu kasvattajalle.

Tälle sivulle voivat myös kasvattajat laittaa omia, aikuisia kasvattejaan, jotka syystä tai toisesta ovat palautuneet takaisin kasvattajalle.

Vilpitön toiveemme on, että tämä lista helpottaisi aikuisten koirien uudelleensijoittamista. Uskomme, että jokaisella, joka joutuu luopumaan koirastaan, on siihen erittäin hyvä syy. Mikä se syy ikinä onkaan, on jokaisen henkilökohtainen asia. Toivomme siis hienotunteisuutta myös niiltä kasvattajilta, jotka huomaavat oman kasvattinsa tällä listalla.

Sijoituskotia hakevat pennut:
(Tekstiosuus päivityksen alla). Lisätietoja sijoituksesta saa toistaiseksi ilmoituksien jättäjiltä.

Lähetä ilmoituksesi sähköpostilla jalostus.findal@gmail.com Ilmoitukset ovat vapaamuotoisia, mutta paksunnetut kohdat ovat pakollisia:

Etsitään vai Tarjotaan uutta kotia?
koiran ikä
sukupuoli
mahdolliset rajoitukset (esim. sopiiko lapsiperheeseen tai muiden koirien tai muiden eläinten seuraksi)
yhteystiedot (nimi, puh.nro, E-mail)
lisätietoja koirasta (esim. luonne, onko koira kastroitu/sterilisoitu, koulutustaso, onko rekisteröity, hinta, erikoisruokavalio jne.)

VANHENTUNEET ilmoitukset poistetaan kun lähetät tiedot poistettavasta viestistä osoitteeseen: jalostus.findal@gmail.com
Yli 2 kk vanhat viestit poistetaan sivulta automaattisesti

Nimettömiä ilmoituksia ei julkaista. Jos kuitenkin jostain syystä haluat ilmoittaa anonyyminä niin mainitse asiasta sähköpostiviestissäsi (näissä tapauksissa ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja omistajan yhteystiedot saa vain yhteyshenkilöltä).

HUOM! Pentua etsivät, olkaa yhteydessä kasvattajiin suoraan. Tämä sivusto on ainoastaan luovutusiän ylittäneiden dalmatiankoirien uutta kotia etsiville tai kotia tarjoaville ilmoituksille.

***

JULKAISTU 7.11.2021

Tarjoan liikunnallisen aktiivisen kodin aikuiselle alle 5-vuotiaalle urokselle tai nartulle rivitalo-kodissa Jyväskylässä. Oma takapiha, paljon muutenkin kuluttamani lenkkipolut vieressä ja koirapuisto kävelymatkan päässä. Yksinolo pysyväksi jääneen etätyön vuoksi olisi koiralle vähäistä. Tarjolla paljon aikaa ja aktiviiteetteja yhteistä elämää perheenjäsenenä. Aiempaa kokemusta koirista on, nyt koti ilman koiraa tuntunut tyhjältä. Kerron mielelläni itsestäni lisää ja kuulen kaverista joka mahdollisesti kotia olisi vaihtamassa.

Yhteystietoni Annukka Räty
p.0404148656 
raty.annukka@gmail.com

***

JULKAISTU 2.12.2021

Tarjoamme kotia sijoitus / aikuiselle dalmikselle kotia  sastamalan karkusta omakotitalosta isolla pihalla. koira kokemusta on sekarotuisista / labradorin noutajasta. olemme tutustuneet dalmatialaiseen niin kasvattajan luona sekä netistä lukemalla  sekä olemme olleet pentu jonossa nyt noin 2 vuotta ja emme ole unelmien koiraamme onnistuneet saamaan joten olisimme valmiit  tarjoamaan myös kotia aikuiselle dalmikselle tai sijoitukseen  . meillä on kiinnostusta myös näyttelyihin.  meidän perheemme koostuun  me aikuiset plus 2-3 lasta . perheenä olemme  liikkunnallinen. lemmikki on meille perheenjäsen jolta ei rakkautta puutu ja koiran turvallisuus sekä terveys ovat tärkeässä osassa.  kerromme mielellämme  lisää. 

 

yhteystietomme 
merja & olli lehtonen 
0401664030 
heinakuununelma@gmail.com