Sääntömääräinen syyskokous

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen Mäntsälän Juustoporttiin!


Paikka: Juustoportti, Pohjoinen Pikatie 8, Mäntsälä ja Microsoft Teams verkkotapaamissovellus

Aika: 23.11.2023 klo 18

Tammikuussa 2022 voimaan tulleiden uusien sääntöjen mukaisesti Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt, että sääntömääräiseen syyskokoukseen on mahdollista osallistua etänä videopalvelun kautta.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Etänä yleiskokouksiin osallistuvien tulee ilmoittautua jäsensihteerillemme sähköpostilla jasensihteeri.findal@gmail.com viimeistään 16.11.2023 (kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä mukaan mahdollinen valtakirja).

Etäosallistumiseen tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen tai puhelimen, jossa on toimiva mikrofoni. Etäkokouspalvelut toimivat paremmin tietokoneella. Tarkemmat tiedot etäosallistumiseen lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 
Etänä osallistuvien tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostiosoitteensa, johon linkki etäkokoukseen lähetetään, puhelinnumeronsa, mistä kokouksen aikana äänestysviestit tulevat, sekä mahdollinen valtakirja. Jäsensihteeri tarkastaa etänä osallistuvien jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen ja Kirjaa puhelinnumerot ylös.

Äänestys etänä tapahtuu etänäosallistuvien osalta tekstiviestitse. Äänestysohjeet ilmoitetaan kokouksessa. Kokousta varten on hankittu prepaid-numero, jotta äänestys voidaan toteuttaa suljettuna. Ääntenlaskijat tarkistavat puhelinnumerot ennalta ilmoitettujen numeroiden listasta. Puhelinnumeroiden listassa ei ole nimiä, vain tieto mahdollisista valtakirjoista.

Etänä osallistujien tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 16.11.2023 osoitteeseen jasensihteeri.findal@gmail.com. Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä viestin mukaan mahdollinen valtakirja.

Kahvi & makea/suolainen tarjoilu lähiosallistujille.

Tervetuloa!