Koiramessut - Dalmatiankoirat rotutorilla

Koiramessut järjestetään tänä vuonna kaksipäivisinä ajalla 16.-17.12.2023 Helsingin messukeskuksessa. 

Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n rotuständille kaivataankin taas innokkaita rotunsa edustajia ja omistajia kertomaan rodusta messuvieraille. Olisitko sinä ja koirasi tänä vuonna edustamassa Dalmatiankoirat ry:tä Koiramessuilla?

Koiran tulee olla rokotettu, ja sen tulee olla ehdottoman ihmis- sekä koiraystävällinen. 

Rotuständi on avoinna lauantaina 16.12. ja sunnuntaina 17.12., ja jokaiselle päivälle tarvitaan kuusi ständiläistä koirien kanssa ja lisäksi toivoisimme jokaiselle vuorolle henkilöä ilman koiraa. 

Ständillä ollaan kolme tuntia kerrallaan, ja ständiläiset pääsevät messuille maksutta sisään koko päivän ajan. Huomioithan, että koiran tulee olla sen ikäinen, että se jaksaa edustaa kolmen tunnin ajan ihmisvilinässä.  Koiran tulee olla rokotettuna Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

Ständiajat 9:00-12:00 / 12:00-15:00 / 15:00-18:00

Ilmoittautuessa kerro ensisijainen toiveesi sekä toinen aikatoiveesi.

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse pr.toimikunta.findal@gmail.com

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin viimeistään kaksi vikkoa ennen tapahtumaa. 

Mikäli toiveissasi on tulla ständille kertomaan rodustamme ilman omaa koiraa, voit täyttää lomakkeen ja kirjata koiran kutsumanimen kohdalle "EI KOIRAA".

ILMOITTAUTUMISLOMAKE - ROTUTORI

Mikäli toiveissasi on tulla ständille kertomaan rodustamme ilman omaa koiraa, voit täyttää lomakkeen ja kirjata koiran kutsumanimen kohdalle "EI KOIRAA"

Ständiaika toivomus ensisijainen:
Ständiaika toivomus toissijainen: