Agilityn rotumestaruuskilpailut

Dalmatiankoirien agilityn rotumestaruus kilpaillaan 12.11. TSAUn Turun Seudun agilityurheilijat agilitykilpailuiden ohessa. 


Sunnuntaina 12.11.2023 rotumestaruudesta kilpaillaan kahdella agilityradalla, joiden yhteistulos ratkaisee rotumestaruuden.

Rotumestaruuskilpailuun osallistuakseen tulee ilmoittautua ja osallistua molemmille radoille.


Ilmoittautuminen KITUssa

Ilmoittautuminen päättyy 5.11.2023
Luokat: L1 / L2 / L3 
Kilpailtavat radat: D & E

Säännöt:
Koirakko kilpailee korkeimmassa luokassa, johon sillä on kilpailuoikeus. (esim. koirakko on saavuttanut AGI 3.luokan > ilmoittautuminen 3. luokan radoille)

Rotumestaruus-tittelin saa parhaan tuloksen tehnyt koirakko. Kolme parasta koirakkoa palkitaan. Mahdollisessa tasatilanteessa, kun useampi saman luokan koirakko on saavuttanut saman tuloksen, nopeampi koirakko voittaa. Nollatulos (ratavirheetön tulos) merkitään tuloksiin virallisen tuloksen mukaisena miinusmerkkisenä tuloksena.

Jos kaksi tai useampi eri tasoluokissa kilpailevaa koirakkoa on saavuttanut nollatuloksen, niin korkeamman luokan koirakko voittaa. Tällöin ei vertailla nollan tehneen koiran miinusaikaista tulosta muuten kuin saman tasoluokan nollien kesken.

Pisteitä laskettaessa otetaan huomioon myös koirakon kilpailuluokka, jolloin 2. ja 3. luokassa kilpailevat koirakot saavat pistetasoitusta seuraavasti:

- 2.luokan koirakko: -3 pistettä
- 3.luokan koirakko: -6 pistettä

Rotumestaruuteen osallistuvan koiran on oltava dalmatiankoira ja ohjaajan oltava Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäsen.

Dalmatiankoirien rotumestaruuskilpailuiden sponsorina Bozita Robur & Helsitar

Lisätietoja TSAU:n sivuilta: https://www.tsau.info/kilpailut/agility-kisat/