Korrien TOKO koulutus

Aika: 1.8.2022 klo 17:30
Paikka: Heurekan parkkipaikan viereinen nurmikenttä Vantaan Tikkurila

Korrit saapuvat kouluttamaan TOKOa dalmatiankoirille Heurekan parkkipaikan viereiselle nurmikentälle Vantaan Tikkurilaan 

 

Koulutuspäivät ovat maanantaisin klo 17.30-19.30 

  • 9.5.
  • 27.6.
  • 1.8.

Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri (kennel Tending) ovat kilpailleet tokossa ja pk-puolella kolmenkymmenen vuoden ajan, he ovat omistaneet ja ohjanneet useita SM-tason KVA/TVA-koiria. Riitan koulutus sopii ensisijaisesti TOKO kisoihin tähtääville ja kisanneille koirakoille. Pekan koulutus sopii erinomaisesti nuorille ja aktiivisille koirille arkikäytöksen vahvistamiseen sekä ei vielä kokeissa käynneille dalmatiankoirille. Pekan koulutukseen voivat myös hakea PK ja pelastuskoiralajeja harrastavat jotka haluavat keskittyä hallinta/tottelevaisuus liikkeisiin.

Korrien koulutus soveltuu todella hyvin kaiken tasoisille koirakoille, jotka haluavat kehittyä koiranohjaajana ja koirakkona. 

Hinta jäsenille 90€ sis. 3 x 30 minuuttia yksilöllistä koulutusta per koirakko. Hinta ei jäsenille 120€. 

Koirakkopaikkoja on tarjolla kahdeksan, joista neljä on Riitalle ja neljä Pekalle. Ensisijalla koulutuksiin ovat Dalmatiankoirat- Dalmatinerna ry:n yhdistyksen jäsenien omistamat dalmatiankoirat. 

Ilmottautuminen täällä 1.3. alkaen