Tervetuloa Dalmatiankoirien erikoisnäyttelyyn Lempäälään 12.2.2023!

6.2.2023

Tuomarimuutos 6.2.2023, valitettavasti Liliane De Ridder-Onghena on estynyt saapumasta arvostelemaan erikoisnäyttelyssämme. Hänelle merkityt luokat arvostelee Manola Poggesi Italiasta.

Näyttelyyn on ilmoitettu kaikkiaan 221 dalmatiankoiraa, 31 pentua, 71 urosta ja 119 narttua. Suuren koiramäärän vuoksi olemme joutuneet tekemään tuomarimuutoksia.

 

NÄYTTELYKIRJE

 

Näyttelypaikka
Näyttelypaikkana toimii Ideapark Bläk Boks-areena.
Osoite: Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä.
 

Tuomarit

*Manola Poggesi, Italia: pennut, urokset (NUO, AVO, VAL), kasvattajaluokat, ROP-pentu, ROP-kasvattaja, ROP
Susan Wilkinson, UK: Nartut (NUO, AVO, VAL), jälkeläisluokat, ROP-jälkeläisluokka
*Paula Rekiranta, Suomi: Urokset (JUN, VET), Nartut (JUN, VET), ROP-JUN, ROP-VET
 

* tuomarimuutos

Aloitamme arvostelun klo 09:00 ja arvostelu tapahtuu kolmessa kehässä. Lounastauko on noin klo 12:00-12:30

 

Kehien kulku

Ovet aukeavat ja rokotusten tarkastus aloitetaan klo 8.00. Rokotukset tarkistetaan pistokokein. Aloitamme arvostelun klo 9.00 ja arvostelu tapahtuu kolmessa eri kehässä. Pyrimme olemaan päivän aikana joustavia, sillä useammalla esittäjällä on useammassa kehässä koiria.

Luokan sisällä arvostelujärjestystä voidaan tarvittaessa muuttaa, kunhan esittäjillä on numerolaput selkeästi esillä. 

Ennätyksellisen koiramäärän ja tiukan aikataulun vuoksi kilpailuluokkien ajan arvostelua jatketaan muissa kehissä niiden koirien osalta, joiden esittäjä on vapaana. Yhtäkään koiraa ei jätetä arvostelematta sen vuoksi että esittäjä on sillä hetkellä varattuna toisen kehän kilpailuluokassa, kokoomakehässä tai yksilöarvostelussa.

Kilpailuluokat ja kokoomakehät eivät ole päällekkäin. Päivä on kuitenkin pitkä, joten toivomme, että koirakot ovat mahdollisuuksien mukaan valmiina ennen omaa vuoroaan.


Aikataulu

KEHÄ 1Manola Poggesi, Italia77 koiraa 
 Urokset – Pentuluokka 5-7 kk509:00
 Urokset – Pentuluokka 7-9 kk4 
 Paras urospentu  
 Nartut – Pentuluokka 5-7 kk11 
 Nartut – Pentuluokka 7-9 kk11 
 Paras narttupentu  
 ROP-Pentu  
 Pentukasvattajaluokka5 
 Pentujälkeläisluokka5 
 Urokset - Nuortenluokka12 
 Urokset  - Avoin luokka1212:45
 Urokset – Valioluokka22 
 Paras uros  
    
KEHÄ 2Sue Wilkinson, Iso-Britannia79 koiraa 
 Nartut – Nuortenluokka2509:00
 Nartut – Avoin luokka29 
 Nartut – Valioluokka2513:00
 Paras narttu  
    
KEHÄ 3Paula Rekiranta, Suomi65 koiraa 
 Urokset - Junioriluokka2109:00
 Urokset – Veteraaniluokka4 
 Nartut – Junioriluokka2810:30
 Nartut – Veteraaniluokka12 
    
LOPPUKEHÄT   
ROP-JunioriPaula Rekiranta  
ROP-VeteraaniPaula Rekiranta  
ROPManola Poggesi  
KasvattajaluokkaManola Poggesi17 
JälkeläisluokkaSue Wilkinson19 

 

 

Muista ottaa mukaan koiran näyttelynumero sekä rekisteri- ja rokotustodistukset, vesikuppi ja vettä, hakaneula numerolapun kiinnittämistä varten, makuualusta, kestävä panta ja talutin sekä näyttelyhihna.

Saapuminen
Sisäänkäynti suoraan näyttelyhalliin on ostoskeskuksen takapuolelta Bläk Boks-areenan ovista Valtatie 3:n puolelta. Koirien kanssa on mahdollista tulla sisään myös kaikista kauppakeskuksen ovista ja kauppakeskuksesta on käynti Bläk Boks-areenalle. Koirien kanssa saa liikkua kauppakeskuksen puolella, mutta jokainen liike voi itse linjata voiko koiran kanssa asioida liikkeessä.

Suosittelemme pysäköimään Prisman puoleiseen päätyyn, mutta kaikki muutkin kauppakeskuksen merkityt pysäköinti paikat ovat näyttelykävijöiden käytössä. Kauppakeskuksen takapuolelle pysäköinti ei ole sallittua, ja koska siellä on tavarankuljetusliikennettä näyttelypäivän aikana. Bläk Boks-areenan takaoven edustalla on mahdollista purkaa auto tarvittaessa, mutta se tulee siirtää sen jälkeen asiakaspaikoille. Toivomme, että koirien omistajat noudattavat pysäköintiohjeita, jotta meillä on jatkossakin mahdollisuus päästä järjestämään koiranäyttelyitä Ideaparkissa.
Pääsy- ja pysäköintimaksu

Tapahtumassa ei ole yleisölle pääsymaksua eikä pysäköintimaksua, mutta autot saa pysäköidä vain kauppakeskuksen merkityille asiakaspaikoille. Henkilökunnan paikoille pysäköiminen tai lastauslaitureiden eteen pysäköiminen aiheuttaa pysäköintivirhemaksun.

Kahvi ja lounas
Näyttelyhallissa on kahvio ja tarjolla myös lounasta, vain korttimaksu. Lisäksi kauppakeskuksesta löytyy runsas kahvila- ja ravintolatarjonta.


Kuvaaja
Erikoisnäyttelyssämme on paikalla Nanna Salmela Photography

Nanna Salmela kuvaa jokaisen luokkasijoittuneen, paras uros sekä paras narttu sijoittuneet, ROP ja VSP sekä kasvattaja- ja jälkeläisluokkien sijoittuneet.

Muistetaan antaa viralliselle erkkarikuvaajalle tilaa, jotta kuvat saadaan napsittua jokaisesta mahdollisimman nopeasti, jotta kehä pääsee jatkumaan seuraavan luokan merkeissä.

Kuvaajan ottamat kuvat sijoittuneista tulevat näyttelyn jälkeen vapaasti koirien omistajien ladattavaksi nettikokoisina. 
Kuvaajalle on varattu oikeus myydä muita erikoisnäyttelyn otoksia hinnastonsa mukaisesti.


Luettelo
Mobiililuettelo 3,49 euroa.

Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista ilmaiseksi nimellä Showlink-mobiili.

Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluksessa ostettuna on 3,49 € ja sen voi maksaa sovelluksen kautta näyttelyä edeltävällä viikolla. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna klo 6.00.

Lisäksi tarjolla on tulostettuja luetteloita.

Myyntituotteet
Näyttelyssä on myös mahdollista ostaa yhdistyksemme tuotteita omasta myyntipisteestämme, maksutapana MobilePay. Yhdistyksen saatavilla oleviin myyntituotteisiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Siisteys
Pyydämme osallistujia huomioimaan, että näyttelymme järjestetään kauppakeskuksen yhteydessä olevalla urheiluareenalla. Kaikki koirien aiheuttamat sotkut on jokaisen siivottava sekä ulkoa, että sisätiloista.

Tuomarimuutokset
Olemme joutuneet tekemään tuomarimuutoksia. Mikäli koiranomistaja haluaa tästä johtuen peruuttaa koiransa osallistumisen näyttelyyn, on siitä ilmoitettava sähköpostitse viimeistään 10.2.2023 mennessä osoitteella tapahtumat.findal@gmail.com. Liitä mukaan koiran numerolappu sekä tilinumero johon rahat palautetaan. Näyttelytoimikunnalla on oikeus vähentää palautuksista käsittelykulut 5€ per koira.

Rokotukset
Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton hyväksymiä rokotusmääräyksiä, www.kennelliitto.fi.

​Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkipassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa penikka- sekä raivotautirokotukset. Rokotukset tarkistetaan pistokokein.

Mukavaa ja onnekasta näyttelypäivää kaikille!