Sääntömääräinen kevätkokous 2022

14.4.2022

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen Mäntsälään!

Paikka: Juustoportti Mäntsälä, Pohjoinen pikatie 8, Mäntsälä

Aika: 28.4.2022 klo 18

 

Tammikuussa 2022 voimaan tulleiden uusien sääntöjen mukaisesti Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt, että sääntömääräiseen kevätkokoukseen on mahdollista osallistua etänä videopalvellun kautta. Hallitus kannustaa yhdistyksen jäseniä osallistumaan kokoukseen etänä.


Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi muun muassa Kennelliiton valtuustoedustajan ja varavaltuustoedustajan sekä yleiskokousedustajan valinta, PEVISA ja jalostuksen suositusperiaatteet.

Etänä yleiskokouksiin osallistuvien tulee ilmoittautua jäsensihteerillemme sähköpostilla
jasensihteeri.findal@gmail.com viimeistään 21.4.2022 (kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä mukaan mahdolliset valtakirjat).


Etäosallistumiseen tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen tai puhelimen, missä on toimiva mikrofoni. Etäkokouspalvelut toimivat paremmin tietokoneella. Tarkemmat tiedot etäosallistumiseen lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Etänä osallistuvien tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostiosoitteensa, johon linkki etäkokoukseen lähetetään, puhelinnumeronsa, mistä kokouksen aikana äänestysviestit tulevat, sekä mahdollinen valtakirja.

Jäsensihteeri tarkastaa etänä osallistuvien jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen ja
kirjaa puhelinnumerot ylös. Äänestys etänä tapahtuu etänäosallistuvien osalta tekstiviestitse. Äänestysohjeet ilmoitetaan kokouksessa. Kokousta varten on hankittu prepaid-numero, jotta äänestys voidaan toteuttaa suljettuna. Ääntenlaskijat
tarkistavat puhelinnumerot ennalta ilmoitettujen numeroiden listasta. Puhelinnumeroiden listassa ei ole nimiä, vain tieto mahdollisista valtakirjoista.


Jos kokoukseen haluaa osallistua paikan päällä, toivomme jäsentemme noudattavan seuraavia erikoisjärjestelyitä.
- Kokouksessa tulee noudattaa 2 metrin turvavälejä.
- Kokouksessa tulee käyttää hengityssuojaimia.
- Kokoukseen ei saa osallistua oireisena

Etänä osallistujien tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 21.4.2022 osoitteeseen
jasensihteeri.findal@gmail.com

Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä viestin mukaan mahdollinen valtakirja.

Tervetuloa!