Hallitus tiedottaa 11.1.2022

11.1.2022

Hallitus tiedottaa 11.1.2022

Jäsenmaksulaskut postitettiin tänäkin vuonna sähköisesti sähköpostiin niille, jotka ovat tallettaneet sähköpostiosoitteensa yhdistyksen jäsensivujen järjestelmään ja muille postitse. Jäsenlaskun eräpäivä on 24.1. mikäli et ole saanut jäsenlaskua sähköpostitse tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, olethan pikaisesti yhteydessä jäsensihteeriin sähköpostitse: jasensihteeri.findal@gmail.com.

Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi Dalmatiankoirat – Dalmatinerna Ry:n sääntömuutokset joulukuussa 2021. Suurimpina muutoksina säännöissä on mahdollisuus järjestää sääntömääräisiä kokouksia etäyhteydellä tulevaisuudessa sekä hallituksen varajäsenillä on osallistumisoikeus hallituksen kokouksiin.
Säännöt kokonaisuudessaan ovat luettavissa osoitteessa https://www.findal.net/yhdistys/saannot/

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 30.12. etänä vallitsevan epidemian johdosta. Hallituksen kokoonpanon sekä toimikuntien jäsenet löytyvät osoitteesta: https://www.findal.net/yhdistys/hallitus-toimikunnat/

Valitettavasti DAL-lehden 4/21 julkaisu on viivästynyt, lehti on parhaillaan taittajalla ja tiedotamme jäsenistöä kun lehti on painossa. Valiokirja on menossa seuraavana painoon ja tiedotamme sen ilmestymisestä mahdollisimman pian.
 

Dalmatiankoirat – Dalmatinerna Ry:n hallitus