Sääntömääräinen syyskokous 2021

25.10.2021


Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen Mäntsälään!

Paikka: Juustoportti Mäntsälä, Pohjoinen pikatie 8, Mäntsälä

Aika: 8.11.2021 klo 18

Covid-19 -tilanteen vuoksi on mahdollista osallistua kokoukseen etänä videopalvelussa. Laki väliaikaisesta poikkeamisesta (375/2021) mahdollistaa etäosallistumisen vaikkei sitä olisi yhdistyksen sääntöihin kirjattu. Yhdistyksen hallitus suosittelee jäseniä osallistumaan kokoukseen etänä.

Etänä syyskokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua jäsensihteerillemme sähköpostilla jasensihteeri.findal@gmail.com viimeistään 3.11.2021 (kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä mukaan mahdolliset valtakirjat). Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus, kun jäsensihteeri on käsitellyt ilmoittautumisen.

Etäosallistumiseen tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen tai puhelimen, jossa on toimiva mikrofoni. Etäkokouspalvelut toimivat paremmin tietokoneella. Tarkemmat tiedot etäosallistumiseen lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Etänä osallistuvien tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostiosoitteensa, johon linkki etäkokoukseen lähetetään, puhelinnumeronsa, mistä kokouksen aikana äänestysviestit tulevat, sekä mahdollinen valtakirja. Jäsensihteeri tarkastaa etänä osallistuvien jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen ja kirjaa puhelinnumerot ylös.

Äänestys etänä tapahtuu tekstiviestitse. Äänestysohjeet ilmoitetaan kokouksessa. Kokousta varten on hankittu prepaid-numero, jotta äänestys voidaan toteuttaa suljettuna. Ääntenlaskijat tarkistavat puhelinnumerot ennalta ilmoitettujen numeroiden listasta. Puhelinnumeroiden listassa ei ole nimiä, vain tieto mahdollisista valtakirjoista.

Jos kokoukseen haluaa osallistua paikan päällä, toivomme jäsentemme noudattavan seuraavia erikoisjärjestelyitä.

  • Kokouksessa tulee noudattaa turvavälejä
  • Kokouksessa suositellaan käytettävän hengityssuojainta
  • Kokoukseen ei saa osallistua oireisena

Kokouksessa on kahvitarjoilu.

Etänä osallistujien tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 3.11.2021. osoitteeseen jasensihteeri.findal@gmail.com
Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä viestin mukaan mahdollinen valtakirja.

Tervetuloa!