Kevätkokous järjestetään 25.4.2021 etänä

7.4.2021

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Paikka: Etäkokoussovellus Microsoft Teams

Aika: 25.4.2021 klo 16

Vallitsevan Covid-19 -pandemian takia Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt, että sääntömääräinen kevätkokous järjestetään etänä videopalvelun kautta (laki väliaikaisesta poikkeamasta 677/2020) vaikkei tätä ole kirjattu yhdistyksen sääntöihin.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi hallituksen kokooma sääntömuutosehdotus, joka mm. mahdollistaa etäosallistumisen sääntömääräisiin kokouksiin myös 30.6.2021 jälkeen, kun laki väliaikaisesta poikkeamasta ei ole enää voimassa.

Yleiskokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua jäsensihteerille sähköpostilla jasensihteeri.findal@gmail.com viimeistään 21.4.2021 (kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä mukaan mahdolliset valtakirjat).

Etäosallistumiseen tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen tai puhelimen, missä on toimiva mikrofoni. Etäkokouspalvelut toimivat paremmin tietokoneella. Tarkemmat tiedot etäosallistumiseen lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostiosoitteensa, johon linkki etäkokoukseen lähetetään, puhelinnumeronsa, josta kokouksen aikana äänestysviestit lähetetään, sekä mahdollinen valtakirja. Jäsensihteeri tarkastaa kokoukseen ilmoittautuneiden jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen ja kirjaa puhelinnumerot ylös.

Äänestys tapahtuu tekstiviestitse. Äänestysohjeet ilmoitetaan kokouksessa. Kokousta varten on hankittu prepaid-numero, jotta äänestys voidaan toteuttaa suljettuna. Ääntenlaskijat tarkistavat puhelinnumerot ennalta ilmoitettujen numeroiden listasta. Puhelinnumeroiden listassa ei ole nimiä, vain tieto mahdollisista valtakirjoista.

Osallistujien tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 21.4.2021 osoitteeseen jasensihteeri.findal@gmail.com
Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä viestin mukaan mahdollinen valtakirja.

Tervetuloa!