Tiedote Vuoden Dalmatiankoira -kilpailuista

9.6.2020

Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt 17.5. pidetyssä kokouksessa, että Vuoden Dalmatiankoira -kilpailuja ei järjestetä vuonna 2020 Covid-19-pandemian takia. Suurin osa näyttelyistä ja kilpaluista on tältä vuodelta peruttu, ja tilanne on edelleen avoin syksyn tulevien tapahtumien osalta.

Hallitus on saanut muutamia muutosehdotuksia Vuoden Dalmatiankoira -kilpailuiden sääntöihin, koskien mm. Vuoden Kasvattaja, Vuoden Pentu ja Vuoden Veteraani -kilpailuita. Hallituksella oli tarkoitus viedä kilpailuiden säännöt yhdistyksen kevään sääntömääräiseen yleiskokoukseen keskusteltaviksi, mutta vallitsevan Covid-19-pandemian vuoksi kevätkokousta ei ole pystytty pitämään alkuperäisenä ajankohtana 23.4.2020. Kokous siirtyy syksylle, kun on taas turvallista kokoontua isommalla porukalla.

Hallitus kuitenkin haluaa saada mahdolliset sääntömuutokset käsiteltyä hyvissä ajoin, ennen seuraavan kilpailuvuoden 2021 alkua, joten yhdistyksen jäsensivuilla tullaan järjestämään kesän aikana kysely jäsenistölle koskien Vuoden Dalmatiankoira -kilpailuiden sääntöjä. Kyselyn pohjalta hallitus tekee päätöksen kilpailuiden sääntöjen muuttamisesta, joten kyselyyn vastaamisella on olennainen merkitys uusiin sääntöihin.

Hallitus tulee tiedottamaan jäsenistöä kyselyn vastauksista.

Vuoden 2019 Dalmatiankoira -kilpailuiden voittajia ei olla pystytty palkitsemaan tavalliseen tapaan kevään yleiskokouksessa, joten palkintolautaset ja diplomit lähetetään voittajakoirien omistajille postitse.