KEVÄTKOKOUKSEN 23.4.2020 AJANKOHTAA SIIRRETÄÄN - ja muut tapahtumat

14.3.2020 klo 14:45

Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti koronatilanteesta johtuen Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt siirtää sääntömääräistä kevätkokoustamme, joka piti järjestää 23.4.2020 Keravalla. Hallitus on päättänyt perua myös muut yhdistyksen järjestämät tapahtumat, koulutukset ja kokeet 31.5.2020 saakka.

Kevätkokoukselle etsitään mahdollisimman pian uusi aika kunhan koronatilanne rauhoittuu, ja jäsenistölle toimitetaan tällöin uusi kutsu. Kevätkokousta ei tässä poikkeuksellisessa tilanteessa voida suositusten mukaan pitää sääntöjemme määräämänä ajankohtana helmi-huhtikuussa.

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry on Suomen Kennelliiton, SPKL:n ja SAGI:n jäsen ja huomioi toiminnassaan kattojärjestöjen sekä Suomen viranomaisten antamat ohjeistukset. Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry toteuttaa tällä toimella ohjeistusta, jonka mukaan tartuntojen vähentämiseksi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tulee rajoittaa myös ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien iäkkäiden ja perussairaiden henkilöiden suojelemiseksi.

Täten siis myös toko-koulutus 21.4.2020 Järvenpäässä ja valmiin jäljen mejä-koe 19.5.2020 Pertunmaalla siirretään. Pyrimme ensisijaisesti etsimään näille koulutuksille ja kokeille korvaavan uuden päivämäärän. Täten emme vielä lähde palauttamaan jo maksettuja osallistumismaksuja. Seuraamme tilannetta myös kesäkuun osalta ja mietimme, mitä vaikutuksia tilanteella mahdollisesti on MH-luonnekuvauksen 27.-28.6.2020 järjestämiseen. Tiedotamme näistä mahdollisimman pian kunhan koronatilanne selkeytyy ja pidemmälle suuntautuvia suunnitelmia voidaan taas tehdä.

Koronaviruksen vaikutuksista koiraharrastukseen tiedotetaan Suomen Kennelliiton sivuilla https://www.kennelliitto.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-covid-…

Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian taas harrastamaan koiriemme kanssa, mutta siihen saakka otamme toivottavasti kaikki lähimmäisemme huomioon ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita.

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n hallitus