Jäsenetu - Sporttirakki Pro

 

 

Sporttirakki tarjoaa Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäsenille kimppatilauksena 12kk PRO-jäsenyyden hintaan 71,92 € eli 6 €/kk (ovh 89,90 €).

Sporttirakki on Suomen suurin luento- ja artikkelipankki koiraharrastajalle rotuun tai lajiin katsomatta. PRO-jäsenenä saat heti yli 300h katsottavaa ja yli 1000 artikkelia luettavaksi! Voit osallistua kuukausittaisille live-luennoille tai katsoa tallenteita juuri kuin sinulle sopii. Lue lisää SPORTTIRAKKI

TUTUSTU Sporttirakin PRO-jäsenyyteen täällä

Kimppatilaus vaatii vähintään 20 tilaajaa ja tilaus on sitova, mikäli kimppatilausmäärä 20 tilaajaa täyttyy. Ilmoitamme tilaajille heti kun tarvittava kimppatilausmäärä on saavutettu, tilausaika päättyy 15.2.2023.

Kampanja on voimassa 29.1.-15.2.2023. 


Oletko jo Sporttirakin PRO-tilaaja? Osallistu kamppikseen ja osta jatkoa varastoon nyt voimassa olevalle tilauksellesi! Kampanjatilaus alkaa siitä mihin nykyinen tilauksesi päättyy.

 

Ps. Huomasithan Sporttirakin arvonnan Dalmatiankoirat- Dalmatinerna ry:n somekanavissa Facebookisssa & Instagramissa? 
Osallistumalla arvontaan voit voittaa Sporttirakin treenilelusetin Vahvis & Möyhis! (Arvo 44,90€). Voit tuplata mahdollisuutesi kommentoimalla molempiin julkaisuihin Facebookissa sekä Instagramissa.

 

Miten yhdistys hyötyy yhteistyöstä Sporttirakin kanssa?

Sporttirakki tarjoaa Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:lle yhdistystukea, joka on 10€ per 12kk PRO-tilaus (minimi 20 tilausta). 

PDF-tiedostoSporttirakki_pro.pdf (750 kB)
Lue lisää Sporttirakki Pro jäsenyydestä!