SIIRRETTY 2021 - MH-luonnekuvaus


Aika: 27.-28.6.2020
Paikka: Rottishovi, Tammela, Forssa

SIIRRETTY!

PÄIVITYS 19.5.2020: MH-luonnekuvaus on siirretty alustavasti toukokuulle 2021 koronan vuoksi. Turvaetäisyyssuositukset estävät MH-kuvauksen suorittamisen ohjeiden mukaisesti, ja tällöin kuvaustulos ei ole kaikilta osa-alueilta enää vertailukelpoinen.

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry on päättänyt palauttaa jo maksetun osallistumismaksun 5 euron pankki- ja käsittelykuluilla vähennettynä. Tämä 5 euron kulu vähennetään vain kerran per maksutapahtuma. Osallistumismaksun ja ilmoittautumisen voi myös halutessaan siirtää suoraan odottamaan vuoden 2021 MH-kuvausta. Mikäli valitset maksunpalautuksen tai maksu on edelleen maksamatta, tulee sinun ilmoittautua normaaliin tapaan ensi vuoden MH-kuvaukseen. Etusijaa maksunpalautuksen valinneilla tai ei-maksaneilla ei ole vuodelle 2021.

Kaikkien MH-kuvauksen jo maksaneiden tulee täyttää TÄLLÄ SIVULLA oleva kaavake. Vajaasti täytettyjä lomakkeita ei käsitellä.

Lisätietoa: Suvi Lukjanov, taloudenhoitaja.findal@gmail.com

---------------------------------------

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry järjestää MH-luonnekuvauksen Rottishovilla, Forssan Tammelassa la 27.6. - su 28.6.2020.

Tuomarit: Arja Jauhiainen ja Maiju (Marjut) Kautto, vastaava koetoimitsija: Johanna Lassinniemi.

Ilmoittautuminen: johanna.lassinniemi@gmail.com Dalmatiankoirat ovat etusijalla 31.3.2020 saakka ja kaikkien ilmoittautumisten viimeinen päivä on 5.6.2020.

Hinta: Dalmatiankoirat, joiden omistaja on Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäsen 90€, muut 110€.

Lisätiedot: Virallinen tieto Virkku.net , muut Suvi Lukjanov, sumppa@gmail.com

Haluatko talkoolaiseksi? Ilmoittaudu Suville! Tarjolla hyvin erilaisia hommia ja erittäin mielenkiintoinen testausviikonloppu aitiopaikalla MH-luonnetestauksesta kiinnostuneille.