Youngster's Grand Prix 2023

Youngster's Grand Prix 2023 nuorten alle 2-vuotiaiden dalmatiankoirien katselmus 
järjestetään sunnuntaina 3.12.2023 Hyvinkäällä.


Näyttelypaikkana toimii Hyvinkään eläinpalvelukeskus Oy:n sisähalli, jossa Saltex-tekonurmi. 

Näyttelyaamuna yhdistys järjestää näyttelytreenit kaikille halukkaille.


Tuomariksi on kutsuttu Nina Lindqvist, kennel Lumottu (rhodesiankoira) ja ulkomuototuomari.
TUOMARIESITTELY


Luokat:

  • Pentuluokka 5-7 kk
  • Pentuluokka 7-9 kk
  • Junioriluokka 9-12 kk
  • Junioriluokka 12-15 kk
  • Nuortenluokka 15-20 kk
  • Nuortenluokka 20-24 kk
  • Lemmikkiluokka 5-24 kk
  • Kasvattajaluokka
  • Jälkeläisluokka


Säännöt:
Kaikista osallistuneista koirista kirjoitetaan arvostelut, mutta erillistä laatupalkintoa ei anneta. Kaikki luokan koirat osallistuvat kilpailuluokkaan, jossa sijoitetaan neljä parasta paremmuusjärjestykseen. Tuomari voi halutessaan palkita koiran kunniapalkinnolla (KP).

Pennuista kaikki KP:lla palkitut sijoittuneet koirat pääsevät kilpailemaan paras urospentu ja narttupentu -kilpailuun. Kilpailun voittajat kilpailevat toisiaan vastaan vielä rotunsa parhaan pennun valinnassa (ROP-Pentu).

Junioreista kaikki KP:lla palkitut sijoittuneet koirat pääsevät kilpailemaan paras urosjuniori ja narttujuniori -kilpailuun. Kilpailun voittajat kilpailevat toisiaan vastaan vielä rotunsa parhaan juniorin valinnassa (ROP-Juniori).

Nuorista kaikki KP:lla palkitut sijoittuneet koirat pääsevät kilpailemaan paras urosnuori ja narttunuori -kilpailuun. Kilpailun voittajat kilpailevat toisiaan vastaan vielä rotunsa parhaan nuoren valinnassa (ROP-Nuori).

Lemmikkiluokasta KP:llä palkitut luokkavoittajat pääsevät kilpailemaan toisiaan vastaan rotunsa parhaan lemmikin valinnassa (ROP-Lemmikki).

Lopuksi kaikki neljä ROP-koiraa kilpailevat keskenään, näyttelyn Best In Show -kehässä.

Kasvattajaluokkaan saa osallistua 3-5 saman kasvattajan kasvattamaa koiraa, jotka saavat olla samasta pentueesta. Myös lemmikkiluokan koira saa osallistua kasvattajaluokkaan. Ryhmille annetaan kirjallinen arvostelu. Ryhmistä sijoitetaan neljä paremmuusjärjestykseen. Tuomari voi halutessaan palkita ryhmän KP:lla

Jälkeläisluokkaan saa osallistua 3-5 jälkeläistä isänsä tai emänsä lisäksi. Myös lemmikkiluokan koira saa osallistua jälkeläisluokkaan. Ryhmille annetaan kirjallinen arvostelu. Ryhmistä sijoitetaan neljä paremmuusjärjestykseen. Tuomari voi halutessaan palkita ryhmän KP:lla

Paikan päällä on buffet sekä myytävänä on myös yhdistyksen myyntituotteita. Maksuvälineiksi käy käteinen tai MobilePay.Youngster's Grand Prixin pentuluokkien tulokset lasketaan Vuoden pentu kilpailuun.
Ilmoittautuminen päättynyt 15.11.2023
Ilmoittautuminen on sitova.


NÄYTTELYKIRJE & AIKATAULU (Julkaistu 24.11.2023)

Majoitustarjous Hotelli SveitsiHuomasithan, että 2.12. järjestetään epävirallinen dalmatiankoirien näyttelytapahtuma Dalympialaiset?  Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet.
Tiedustelut: Moona Kosonen, puh. 044 588 9366, tapahtumat.findal@gmail.com


Tapahtumaa sponsoroi Bozita Robur


Tervetuloa!

MAIJOITUSTARJOUS: 

Hotelli Sveitsi sijaitsee 3 kilometrin päässä näyttelypaikasta, hotellin ympärillä on liki 40 kilometriä eri tasoisia ulkoilu-, vaellus- ja lenkkeilyreittejä. Reitit on opastettu opastetauluin ja maastomerkinnöin. 


Hotellissa on 20 lemmikkihuonetta, joihin meillä on ilo tarjota sopimushinnat:

Eco Play -huone yhdellä majoittujalla 104€ / huone / yö 
Eco Play-huone kahdella majoittujalla 114€ / huone / yö 

Eco Plus -huone yhdellä majoittujalla 109€ / huone / yö 
Eco Plus-huone kahdella majoittujalla 119€ / huone / yö 

Prime Guest -huone yhdellä majoittujalla 114€ / huone / yö 
Prime Guest -huone kahdella majoittujalla 124€ / huone / yö

Prime Superior -huone yhdellä majoittujalla 124€ / huone / yö 
Prime Superior -huone kahdella majoittujalla 134€ / huone / yö 

+ Lemmikkilisä 20 €/ huone / yö

Huoneen hintaan kuuluu maistuva buffet-aamiainen, Forever Sveitsi -kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan sen aukioloaikoina sisältyvät huonehintaan. Kaikissa huoneissa on nettiyhteys, taulu-tv sekä hiustenkuivaaja. Huonehinnat eivät sisällä Prime Guest kanta-asiakasetuja. 

Tutustu lisää huoneisiimme täällä. Tästä kiintiöstä varatun yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivään klo 18 asti (ellei toisin ole sovittu).

Varaukset: 
https://www.hotelsveitsi.fi/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Varaustunnus: 011223DAL syötä koodi "ryhmäkoodi"-kenttään.

Otathan yhteyden suoraan hotellille, mikäli varauksessa esiintyy ongelmia.
Puhelin: +358 (0)293 200 420
Email: reception@hotelsveitsi.fi

Puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpmVarauskoodilla voit varata huoneen suoraan nettisivuilta tai hotellin vastaanotosta.
Varauksen takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot (numero ja voimassaoloaika), varaukset tulee tehdä 1.12.2023 mennessä. Lemmikkihuoneita rajallinen saatavuus.


Tervetuloa!