Sääntömääräinen Kevätkokous

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen Juustoporttiin Mäntsälään!

Paikka: Juustoportti, Pohjoinen pikatie 8, Mäntsälä ja Microsoft Teams -etätapaamissovellus

Aika: 25.4.2024 klo 18

Tammikuussa 2022 voimaan tulleiden sääntöjen mukaisesti Dalmatiankoirat – Dalmatinerna ry:n hallitus on päättänyt, että sääntömääräisiin kokouksiin on mahdollista osallistua etänä videopalvellun kautta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi hallituksen esitys kunniajäsenen kutsumisesta. Kokouksen yhteydessä palkitaan vuoden dalmatiankoira -kilpailuissa menestyneet koirat.

Etänä yleiskokouksiin osallistuvien tulee ilmoittautua jäsensihteerillemme sähköpostilla jasensihteeri.findal@gmail.com viimeistään 21.4.2024 (kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä mukaan mahdolliset valtakirjat).

Etäosallistumiseen tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen tai puhelimen, missä on toimiva mikrofoni. Etäkokouspalvelut toimivat paremmin tietokoneella. Tarkemmat tiedot etäosallistumiseen lähetämme kaikille ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Etänä osallistuvien tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostiosoitteensa, johon linkki etäkokoukseen lähetetään, puhelinnumeronsa, mistä kokouksen aikana äänestysviestit tulevat, sekä mahdollinen valtakirja. Jäsensihteeri tarkastaa etänä osallistuvien jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen ja kirjaa puhelinnumerot ylös.

Äänestys etänä tapahtuu etänä osallistuvien osalta tekstiviestitse. Äänestysohjeet ilmoitetaan kokouksessa. Kokousta varten on hankittu prepaid-numero, jotta äänestys voidaan toteuttaa suljettuna. Ääntenlaskijat tarkistavat puhelinnumerot ennalta ilmoitettujen numeroiden listasta. Puhelinnumeroiden listassa ei ole nimiä, vain tieto mahdollisista valtakirjoista.


Etänä osallistujien tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 21.4.2024 osoitteeseen jasensihteeri.findal@gmail.com
Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja liitä viestin mukaan mahdollinen valtakirja.

Tervetuloa!