Tuki kuulotesteihin

Dalmatiankoirat-Dalmatinerna ry:n jäsenillä on mahdollisuus saada tukea koiriensa kuulotutkimuskustannuksiin

 

1.1.2018 lähtien

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry tukee pentueiden virallisia kuulotutkimuksia 30 %:lla pentueen testaushinnasta, kuitenkin enintään 120 eurolla. Tuen saamisen edellytyksenä on, että kasvattaja on yhdistyksen jäsen sekä testaushetkellä, että tuen anomishetkellä, kasvattajan tulee noudattaa pentuvälityskäytäntöjä, pentue on Suomessa rekisteröity, koko rekisteröity pentue testataan samaan aikaan, kuulotutkimusten tulokset toimitetaan Suomen Kennelliitolle ja ne näkyvät Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä.

Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry tukee yksittäisten dalmatiankoirien virallisia kuulotutkimuksia 25 eurolla. Tuen saamisen edellytyksenä on, että koira on Suomessa rekisteröity, asuu vakituisesti Suomessa, koiran kaikki suomalaiset omistajat ovat yhdistyksen jäseniä, kuulotutkimuksen tulokset toimitetaan Suomen Kennelliitolle ja ne näkyvät Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. Tuki maksetaan vain kerran per koira.

Kuulotutkimustuen saadakseen kasvattajan tulee täyttää pentueesta pentuekysely ja toimittaa postitse yhdistyksen taloudenhoitajalle tukianomus, jossa tulee olla: kasvattajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja tilinumero sekä liitteenä kopio kuulotestauksen maksukuitista. Maksukuitista tulee ilmetä testauksen hinta eli sen täytyy olla eroteltuna muista mahdollisista kustannuksista (esim. mikrosirutus tai eläinlääkärin tarkastus). Kuulotutkimustuki tulee anoa 6 kuukauden kuluessa pentueen testauksesta.

Jalostustyöryhmän sihteeri
Erica Nyman
jalostus.findal@gmail.com

Taloudenhoitaja
Suvi Lukjanov
Suokummuntie 151b
03100 Nummela

HUOM! Vain postitse lähetetyt hakemukset käsitellään.