Dalmisten päivävaellus, Poronpolku

Aika: 30.9.2018 klo 09:00
Paikka: Räyskäläntie 311, 12820 Loppi

Dalmikset Poronpolulla

Su 30.9.2018 klo 09.00

Lähtö: Räyskäläntie 311, 12820 Loppi

Lähde mukaan edustamaan dalmatiankoiria ja tuomaan rodulle näkyvyyttä.

Poronpolku on vuosittain järjestettävä päivävaellus. Reitit ovat 3, 11, 16, 22 ja 28 kilometriä.

Tavataan Räyskälän ilmailukeskuksen lipunmyyntialueella klo 09.00 ja lähdetään yhtä matkaa liikkeelle. Joukkueenvetäjinä 16 km reitillä ovat Sanna Kivelä ja Paula Moisio. Reitin pituuden voi myös toki valita itse.

Ilmoitathan osallistumisesi dal.sannakivela@gmail.com, niin tiedämme keitä odottaa lähtöpaikalla. Mikäli joudut perumaan tulosi, ilmoitathan myös sen ettemme turhaan odottele.Lähtöaamuna ilmoitukset tekstiviestitse 040-186 8857 / Sanna. 

Dalmatiankoirat ry tarjoaa osallistumismaksun (10€) jäsenilleen. Muut ostokset jokainen huolehtii itse.

Osallistumismaksut:
Aikuiset 10€ 
Lapset 4-12v 2€ 
Lapset 0-3v 0€
HUOM! Varauduthan soutumaksuun koirasta 5€, maksu maksetaan käteisellä lossipaikalla.

Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapäivänä lähtöpisteessä ja se oikeuttaa reitin kiertämisen lisäksi pysäköintiin, bussikuljetukseen reitin varrelle, kunniakirjaan ja saunaan. Tapahtuman järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutuksia, joten osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. 

Lisätietoja tapahtumasta
www.poronpolku.fi
https://www.facebook.com/events/297339624102860/ 

****************************************************************************************************************

52. Poronpolku järjestetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina.

Poronpolun lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailukeskuksesta klo 8-11:30. Reitit ovat pituudeltaan 3, 11, 16, 22 ja 28 kilometriä. Matkan varrella on huoltopisteitä, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa. Neljän pisimmän reitin kulkijat ylittävät Marskin majan salmen joko kapulalossilla tai soutuveneellä. Upeimmat maastot ovat 22 ja 28 km:n reiteillä.

Paikoitus on järjestetty Räyskälän ilmailukeskuksessa (Räyskäläntie 311, Räyskälä). Ilmailukeskuksesta on järjestetty bussikuljetus reitistölle ja polulta takaisin ilmailukeskukseen. Bussilla kulkee niin kävelijät, lastenvaunut kuin koiratkin.

Ensimmäinen bussi lähtee ilmailukeskuksesta klo 8. Soutu ja lossaus sulkeutuu klo 16, josta on enää vain n. 4,5km paluukyytipysäkille. Ajoitathan siis lähtöaikasi ja reittivalintasi sen mukaan.

Reitit polveilevat upeissa ja moni-ilmeisissä Hämeen järviylängön maisemissa järvien ja lampien välissä pitkin metsäisiä harjuja, poikkeavat välillä suolle ja kiipeävät joskus kalliollekin. Suot ylitetään pitkospuita pitkin, vesistö kapulalossilla tai veneellä ja jyrkimmät rinteet kiivetään portaita pitkin. Matkaa tehdään kiireettömästi luonnosta ja huoltopisteiden palveluista nauttien.

Pirunlinnassa sijaitsee maahisten, menninkäisten ja peikkojen valtakunta. Kaikille reiteille lähtö on ilmailukeskuksesta ja kaikki reitit kulkevat Pirunlinnan kautta. Lyhimmän 3km perhereitin voi kulkea myös lastenrattailla.

Osallistumismaksu sisältää huolletun reitistön, bussin ja huolenpitämisen osallistujista sekä saunan ja kunniakirjan.

Sauna on tapahtumakeskuksessa lämpimänä klo 13-18:30. Pukuhuoneet ovat sekä miehille että naisille, mutta pesutila ja sauna ovat yhteiskäytössä.

Tapaturmavakuutuksesta tulee jokaisen huolehtia itse.