Joukkuehaku RALLY-TOKO SM Hyvinkää 16.-17.10.2021

4.9.2021

Joukkue 2020
Joukkue 2020
KOIRAKOT-listaus
KOIRAKOT-listaus

Tämä on avoin haku Dalmatiankoirat -Dalmatinerna ry:n jäsenille, jotka ovat tehneet tuloksia dalmatiankoiran kanssa rally-tokossa ja ovat kiinnostuneita edustamaan yhdistystämme rally-tokon SM-kisoissa. Liitteenä olevaan kuvaan on listattu koirakot, joilla on tuloksia vuoden 2020 SM-kisojen jälkeen.

Tarvitaan vähintään 3 koiraa (2x ALO/AVO sekä 1x VOI/MES).
Voidaan ilmoittaa enintään 5 koiraa (max 3x ALO/AVO sekä max 2x VOI/MES).
Lisäksi voidaan valita yksi varakoira ALO/AVO sekä yksi varakoira VOI/MES.

Varakoirien tulokset eivät vaikuta joukkueen karsintapisteisiin, eikä karsintapisteitä muuteta poisjääntien vuoksi.

Tämä on avoin haku Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäsenille, jotka ovat tehneet tuloksia dalmatiankoiran kanssa rally-tokossa ja ovat kiinnostuneita edustamaan yhdistystä rally-tokon SM-kisoissa 2021. Kuvaan on listattu koirakot, joilla on tuloksia vuoden 2020 SM-kisojen jälkeen (jäsenyydet tarkastetaan vielä ennen joukkueen valintaa).

Jos olet kiinnostunut joukkuepaikasta, olethan yhteydessä sähköpostitse viimeistään 26.9.2021 klo 18:00 taloudenhoitaja.findal@gmail.com / Suvi Lukjanov

Mikäli joukkueen pisteet riittävät kisoihin osallistumiseen, maksut menevät seuraavasti. Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry tukee joukkuetta maksamalla joukkuemaksun 35 €, sekä tukee koirakkokohtaista ilmoittautumismaksua 10 €:lla /koirakko. Joukkueenjäsenelle itselleen tulee siis maksettavaksi 35 €.

Pisteet ovat paremmuusjärjestyksessä VOI/MES sekä ALO/AVO kumpikin ryhmä yhdistettynä. Kuvan tulokset on otettu koiranetistä, joten jos jollain on tuloksia, joita koiranetissä ei näy ja olet kiinnostunut joukkuepaikasta, lähetäthän kuvan kilpailukirjasta sähköpostitse: taloudenhoitaja.findal@gmail.com

Harrastustoimikunta valitsee ilmoittautuneista joukkueen ja siitä ilmoitetaan valituille mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

*******

Säännöt lyhyesti:

Ohjaajan tulee olla Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäsen ja edustaa yhdistystä tässä kilpailussa.

Ilmoittautumiset ja siinä huomioon otettavat tulokset, joita ei löydy koiranetistä, on toimitettava viim. 26.9.2021 klo 18 mennessä: taloudenhoitaja.findal@gmail.com

Koirakon tulee olla startannut vähintään kerran ilmoitetussa luokassa ja sillä tulee myös olla oikeus startata ilmoitetussa luokassa kilpailupäivänä 16.10.2021. Tämä tarkoittaa sitä, että esim. AVO-luokan koirakoksi ei voi ilmoittaa RTK1 koirakkoa, jolla ei vielä ole tulosta AVO-luokasta ja toisinpäin, jos koira ilmoitetaan esim. AVO-luokkaan, se ei saa saavuttaa RTK2-tulosta ennen SM-kilpailupäivää.

Juoksuaikaisella nartulla on osallistumisoikeus vain yksilökilpailun mestariluokassa (MES). Juoksuaikainen narttu kilpailee luokkansa viimeisenä.

Rally-Tokon SM-kilpailujen virallinen sivusto ja kisatiedot